Termeni și condiții de utilizare Site-ul Brigitterie.ro, numit în continuare “Brigitterie”, este un magazin online deținut și administrat de S.C. CASA FARINA SRL

“Utilizator” reprezintă persoana care a accesat acest site si care efectueaza sau nu o cumparare.

Accesarea Brigitterie implică acceptarea termenilor și condițiilor , pe care vă recomandăm să le citiți cu atenție, asumarea riscului și responsabilității totale pentru utilizarea sa. Termenii și condițiile pot fi modificate oricând fără anunț prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care acesta rulează va fi considerată o tentativă de fraudare și S.C. CASA FARINA SRL va porni cercetarea penală împotriva celui/celor care a/au inițiat aceste acțiuni.

Copyright:

Întregul conținut al site-ului (numele, însemnele grafice, texte, scripturi, programe, poze și alte date) este proprietatea S.C. CASA FARINA SRL și protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat sau folosit fără acordul scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este înterzisă. Prin intermediul Brigitterie utilizatorul are acces la informații privind produsele oferite de către S.C. CASA FARINA SRL.

Cum se comanda:

Pe pagina fiecărui produs veți găsi detaliile necesare (poze, compozitie, preț). Selectați cantitatea dorita, iar la final, cand ați terminat de adăugat toate produsele în „Coșul de cumpărături”, apăsați „Finalizeaza comanda”. Prețurile afișate pe pagina produselor sunt in lei și nu includ taxele de transport. Inainte de finalizarea comenzii introduceti toate datele necesare, inclusiv data de livrare/ridicare a comenzii. După ce finalizați comanda veți primi o confirmare a comenzii cu un numar de comanda, pe adresa de mail completata in formularul de comanda.

Livrare:

In cazul comenzilor cu livrare, detaliile acesteia se vor stabilii ulterior in functie de necesitatile clientului dar si de disponibilitatile noastre de livrare. Taxa de livrare pt comenzi cu livrare in sectorul 2, Bucuresti, este 20 lei, iar pentru comenzi cu livrare in sectoarele 1,3,4,5,6 si judetul Ilfov este de 50 lei. Livrarea se face cu autoturism propriu al firmei sau prin terte firme de livrare in functie de disponibilitatile de livrare de la data si ora ceruta. Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dvs este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier.

Confidențialitatea datelor:

1. Date personale Informațiile utilizatorilor site-ului Brigitterie sunt confidențiale și vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu partenerii acestuia. Pentru o mai bună înțelegere a acestor clauze, vă rugăm consultați Legea nr. 677/2001 si 506/2004 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circulație a acestor date și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice

2. Securitatea datelor personale și a informațiilor

Datele personale introduse de către utilizator vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site (confirmarea, facturarea și trimiterea comenzii, pentru a oferi promoții, noutăți etc). Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs etc, și în niciun caz nu vor fi furnizate unei terțe părți fără consimțământul în prealabil. S.C. CASA FARINA SRL garantează confidențialitatea anumitor informații. Aceste date nu există fizic pe serverele care rulează site-ul Brigitterie, ele fiind accesibile numai de către personalul autorizat al Societății prin rețeaua internă. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai datele personale pe care le-a introdus. Brigitterie folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul S.C. CASA FARINA SRL.

În cazul pierderii de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și gazduit site-ul Brigitterie sau de accesare neautorizata (hacking / cracking), Societatea nu-și asumă nicio responsabilitate.

Dreptul de returnare / schimbare produs cumparat:

Utilizatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul la adresa contact@brigitterie.ro sau telefonic la numerele 0745779722 si 0747891345, că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, cu minim 2 zile lucratoare inainte data ridicarii/livrarii comenzii.

In caz de neconformitate a produsului, utilizatorul va putea solicita schimbarea produsului in limita disponibilitatii, fără penalități, la momentul ridicarii/livrarii acestuia. În cazul solicitării unui alt produs mai scump, se va achita diferența de preț. În cazul solicitării unui alt produs mai ieftin, diferența de preț se va returna in cel mult 30 zile de la inlocuirea produsului.

S.C. CASA FARINA SRL va da produsul solicitat la schimb numai după ce utilizatorul a returnat produsul cumpărat inițial. Starea produselor returnate trebuie să fie la fel ca la primirea lor in ambalajul original. Utilizatorul are dreptul să opteze pentru returnarea/înlocuirii unui produs în condițiile art. 4, alin. 1 lit. b) din O.G. 130/2000, costurile suplimentare de transport fiind suportate de catre utilizator. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va fi considerată abuz, S.C. CASA FARINA SRL avand dreptul sa nu mai livreze catre respectivul utilizator. Aceste dispoziții se aplică conform ordonanței 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță.

În momentul efectuării unei comenzi pe Brigitterie, utilizatorul declară ca a luat la cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus. Acceptarea acestor termeni și condiții dă naștere unui veritabil contract între părți, făcând aplicarea clauzelor Codului Civil și Comercial. Pentru orice alte detalii vă rugăm să ne contactați.

3D Secure

3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2 Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre de brigitterie.ro (S.C. CASA FARINA SRL), ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei (Eu Platesc)